REVELERY SIERADEN

  1. Home
  2. »
  3. Jewels
  4. »
  5. REVELERY SIERADEN
Online vind je ons hier:
Facebook:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

Revelery sieraden is een online shop die zich richt op authentieke zilveren sieraden. De collectie gouden sieraden is fijn en modieus. Wij volgen trends en verzamelen bijzondere en unieke ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. De collectie van Revelery  is verrassend en kleurrijk met gevoel voor stijl en oog voor kwaliteit.

Het verhaal van Revelery Sieraden is begonnen tijdens één van de vele lange, soms werk gerelateerde reizen die Judith maakte door Europa, Azië en Australië. Zoveel prachtige kunstobjecten, (edel)stenen en sieraden.

 haar persoonlijke verzameling werd steeds groter. Daar wilde zij meer mee doen. In 2016 is Revelery gestart met de verkoop van handgemaakte kunstvoorwerpen en sieraden uit Thailand, Indonesië, India en Nederland.

Aanvankelijk werden deze juweeltjes alleen op markten, evenementen en festivals verkocht. Inmiddels is er een uitgebreide online shop waar veel van de sieraden te koop zijn. Revelery Sieraden richt zich op authentieke zilveren sieraden aangevuld met fijne, modieuze gouden juweeltjes.

Revelery volgt de laatste trends en verzamelt bijzondere en unieke ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.

De collectie van Revelery Sieraden is verrassend en kleurrijk met gevoel voor stijl en oog voor kwaliteit.

 

Add your comment