Over Ibiza-markt

Over Ibiza-markt

IBIZA-MARKT.COM – DE ZOEKMACHINE VOOR IBIZA- EN BOHEMIAN LIFESTYLE MERKEN

Hola!

Reeds zeven jaar touren wij rond met de IBIZA MARKT, wat inmiddels is vernoemd naar de IBIZA MARKT ON TOUR. Waar ik in 2014 begon met twee markten met circa veertig deelnemers is dit uitgeroeid tot een ware community van honderden moderne hippies waarmee wij samen door het land reizen.

Inmiddels ontvangen wij op onze events een bezoekersaantal van ruim 150.000 per jaar en hebben wij online meer dan 20.000 ECHTE volgers. Naast de vele volgers, deelnemers en bezoekers uit Nederland, worden wij ook gevolgd door mensen uit Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Wie had dit ooit gedacht!

                                       Love, peace and Hippieness

PROUD

Voor al deze trouwe volgers, bezoekers en fans maar ook voor alle andere Ibiza- en Bohemian lifestyle liefhebbers presenteer ik met trots de website IBIZA-MARKT.COM. Een website waar je buiten de events om, rustig kan zoeken naar al het moois wat je tijdens de markten en events of misschien wel op Ibiza bent tegengekomen. Je vindt hier kleurrijke, originele Ibiza-, Hippie-, en Bohemian lifestyleproducten, waaronder handgemaakte- en fair trade, producten maar ook hipp(i)e, eigentijdse en uniek ingekochte producten en mooie merken!

HOE WERKT HET

De website IBIZA-MARKT.COM is onderverdeeld in elf categorieën. Via een categorie afbeelding kom je uit bij de pagina met bedrijfsafbeeldingen. Wanneer je op 1 van afbeeldingen klikt kom je op de introductiepagina van het bedrijf zelf. Vanuit hier klik je verder naar de website en de social media van het bedrijf waar jij naar op zoek was. Easy toch!

ENJOY OUR HIPPIENESS

LIEFS – MANON

IBIZA-MARKT