Join us

Join us

Word lid van IBIZA-MARKT.COM en wij zetten jouw Ibiza business in de picture!

HOE?

Door samen te werken creëren wij een platform waar wij goed vindbaar zijn voor de duizenden bezoekers van de Hip & Happy events en markten maar ook voor onze online doelgroep van meer dan 16.000 ECHTE volgers en alle liefhebber van Ibiza-, Bohemian- en Hippie lifestyle producten.

De bezoeker gaat naar de website en klikt op 1 van de elf categorieën en komt daarna op een pagina waar overzichtsfoto’s staan van Ibiza-, hippie- en bohemien merken die onder deze categorie vallen.

De bezoeker kan op deze manier gemakkelijk op zoek gaan naar een specifiek product en komt zo bij jouw bedrijf terecht. Je krijgt een eigen pagina met daarin de links naar jouw website, Facebook en Instagram.

En het leuke is, in de winter kan jouw business doorlopen, want ook in deze periode brengen wij IBIZA-MARKT.COM onder de aandacht!

Aanmelden

VINDBAARHEID IBIZA-MARKT.COM

Achter de schermen werken wij al hard aan de online vindbaarheid van de website. Jij wilt natuurlijk weten hoe wij dit nog meer gaan promoten. Met onze achtergrond in de hbo-communicatiemanagement en jarenlange sales ervaring kun jij ervan uitgaan dat jouw aanmelding in goede handen is! Wij werken ook samen met een marketingbureau die ervoor zorgt dat de website goed vindbaar is en dat wij alle views kunnen analyseren.

Wat staat er reeds op de planning qua marketingdoelen voor 2020;

 • Promotie door middel van het uitdelen van flyers tijdens de markten,
 • Promotie op andere markten en events;
 • Promotie online via facebook en Instagram advertenties;
 • Promotie in het Ibiza magazine en Xplore Ibiza magazine 2021;
 • Promotie via andere kanalen, influencers & free publicity;
 • Promotie via jou! Wij vragen je om WWW.IBIZA-MARKT.COM in elk geval 1x per week in een post te vernoemen of te verwijzen naar ons. Hoe meer we gezamenlijk delen hoe meer volgers en hoe meer volgers en nieuw hoe hoger de rang in google!

LID WORDEN

Gezien de corona crisis hebben wij de voorlopige voorwaarden aangepast. Zo hopen wij jullie allemaal direct extra te kunnen ondersteunen in jullie online verkoop!

Wij vragen enkel inschrijfkosten van 20,-euro exclusief btw. Vanaf 1 maart 2021 betaal je 150,- per jaar. 

Jouw bedrijf wordt vermeld onder de door jouw aangegeven categorie. Het is niet zo dat degene die zich als eerste aanmelden altijd bovenaan blijven staan want wij zorgen ervoor dat dit automatisch rouleert!

Een maand voor afloop van het jaar nemen wij contact met jou op of je het wel/niet wilt verlengen. Geen automatische verlengingen of wurgcontracten!

VOORWAARDEN

 • Jouw bedrijf heeft tenminste een website/shop of ander social media kanaal waar bezoekers kunnen bestellen
 • Jouw bedrijf is Ibiza/hippie/bohemian gerelateerd en past binnen onze categorieën;
 • Jouw producten zijn van kwaliteit en origineel;

WAT HEBBEN WIJ VAN JOU NODIG

 • Een volledig ingevuld aanmeldformulier (zie onderstaand);
 • Een logo van jouw bedrijf in EPS-formaat (vrijstaand);
 • Een aantal product/overzicht/kraam foto’s van goede kwaliteit (liefst 2700×1800 pixels)
 • Een korte introductietekst van jouw bedrijf en producten;
 • De links naar jouw website, Facebookpagina en Instagram.

(De teksten worden door IBIZA-MARKT.COM gecontroleerd en eventueel aangepast als dit van toepassing is voor een optimale SEO). Foto’s kun je tussentijds opnieuw versuren. Zo wisselt jouw profiel bijvoorbeeld bij een nieuwe collectie of een nieuw seizoen.

AANMELDEN


FashionJewelsBagsBeach & YogawearKidsShoesLifestyleAccessoires