QUOTES AND GIFTS

  1. Home
  2. »
  3. Bags
  4. »
  5. QUOTES AND GIFTS
Online vind je ons hier:
Facebook:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

Quotes and Gifts is onstaan nadat eigenaresse Liane de markt heeft ontdekt. Wat vind ze het leuk om mensen blij te maken met een mooi sierraad, even mooi inpakken en het feest is compleet.

Eigenlijk is zij heel anders begonnen: met quotekaartjes ontwerpen (quotes voor een positieve mindset) en die wilde zij verkopen. Via een marketing training waar in het boek stond: Markt, de plek waar de verkoper de klant ontmoet. Dus zogezegd is Liane de markt op gegaan. Om deze reden is zij verder op zoek gegaan naar mooie producten en met 3 tienermeiden thuis was de keuze snel gemaakt: Stainless steel sieraden mam! Daarnaast heb ik mooie wikkelarmbanden gevonden, met magneetsluiting, ik vind ze supergaaf. En zo is stapsgewijs haar assortiment uitgebreid.

Hoe leuk is het als er bijvoorbeeld een moeder aan de kraam staat en haar dochter een mooie ketting cadeau krijgt. Waardevol ook, want dit zijn mooie herinneringen: weet je nog mam, dat we daar en daar waren? Every piece of jewellery is a beautifull memory.

Add your comment