BEAUTY BY LIESZ

  1. Home
  2. »
  3. Bags
  4. »
  5. BEAUTY BY LIESZ
Online vind je ons hier:
Facebook:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

Dé online shop voor al jouw hippe accessoires, duurzame tassen en handgemaakte Ibiza sieraden.

De leren tassen worden handgemaakt van gerecyclede grondstoffen. Beauty By Liesz werkt samen met een leerproducent die restleer verwerkt in de producten. Restleer van de grote leerindustrie zoals die van kleding en meubels. Van leer leftovers creëren we nieuwe producten zoals de dierenprint tassen, ook wel de Animal Bags genoemd. Er wordt zo op een duurzame en eerlijke manier een nieuw product gemaakt.

Van elke tas van Beauty By Liesz is er slechts één op de wereld! Een 100% uniek product met kleurrijke printjes en design. Tevens vind je Beauty By Liesz door heel het land op de leukste Ibiza markten en events.

De Ibiza oorbellen & armbandjes worden met de hand gemaakt door echte hippies! De unieke collectie Jewels komt rechtstreeks van het lovende eiland Ibiza. Het aanbod is wisselend per seizoen, maar bestaat voornamelijk uit kleurrijke kralen oorbellen en gevlochten armbandjes. Je shopt de Ibiza sieraden online via de website en krijgt tevens GRATIS verzending in Nederland.

Bezoek Beauty By Liesz op de leukste markten & events in voornamelijk Noord-Holland en Zuid-Holland. Volg Beauty By Liesz op social media en blijf op de hoogte van alle acties en events!

Add your comment