SURF SICK

  1. Home
  2. »
  3. Beach & Yoga wear
  4. »
  5. SURF SICK
Online vind je ons hier:
Facebook:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

Surf Sick staat voor het verlangen naar de zee. Uitkijkend naar de volgende golf om te pakken. Wanneer kunnen we weer surfen en waar?!

De liefde voor de surfvibe, fotografie en reizen komen samen in eerlijke producten in de webshop.

Met haar producten wil Surf Sick zo min mogelijk het milieu belasten en daarom maakt ze zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Zo zijn de t-shirts van Fair Trade biologisch katoen gemaakt en de poncho’s van bamboekatoen met het OEKO-TEX keurmerk. Er wordt ook zo veel mogelijk papier in plaats van plastic gebruikt in de verpakkingen en de afbeeldingen zijn gedrukt op Bio Top papier.

Er wordt naar behoefte geproduceerd en daarom heeft Surf Sick geen grote aantallen op voorraad. Op deze manier wordt het milieu het minst belast en wordt het risico op overproductie gereduceerd. Dat heeft als enige nadeel dat je soms iets langer op je product moet wachten. Terwijl jij dan lekker de golfen aan het rippen bent, is Surf Sick druk bezig om jou van wat Surf Sick gear te voorzien ;-)

Om nog een stapje verder te gaan doneert Surf Sick € 1,- van elk verkocht item in de shop aan een project ten goede van de natuur. Omdat Surf Sick niet zomaar aan een goed doel wil doneren zoekt zij elke keer een ander project die zij kan supporten. En als het even kan, houden ze je daarvan ook van op de hoogte via social media.

Stay Stoked!

Add your comment