Lifestyle&Travel

  1. Home
  2. »
  3. Bohemian Wedding
  4. »
  5. Lifestyle&Travel
Online vind je ons hier:
Facebook:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

Lifestyle & Travel is ontstaan uit een liefde voor reizen en mooie producten. Lifestyle & Travel biedt droomreizen op maat en een webshop vol met de mooiste bohemian en oosterse accessoires om je huis & tuin mee te verfraaien.

Reis de wereld rond in jouw eigen stijl & haal de wereld in huis.

In de webshop vind je een mooie collectie van accessoires om een warme, exotische en bohemian sfeer in huis te creëren. Er zijn veel producten van natuurlijke materialen zoals bamboe en rotan. De accessoires zijn veelal geïnspireerd op de kleuren en texturen van landen als Marokko, Bali en India. Elk item is met veel liefde en zorg uitgekozen voor de collectie. Met in het achterhoofd het helpen van iedereen om van zijn huis een thuis te maken waar je jezelf op je gemak voelt, kan ontspannen en genieten van de mooie dingen in huis.

Als zelfstandig reisadviseur neemt Lifestyle & Travel het plannen van jou reis graag uit handen en regelen zij alles tot in de puntjes. Zo hoef jij enkel te genieten!

Daarnaast is Lifestyle & Travel gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken in het buitenland. Wil jij graag op een prachtige locatie trouwen? Zij regelen alles voor je, van de locatie tot de bloemen en de catering, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken en volledig kunnen genieten van jullie speciale dag.

 

Add your comment