LAURA DESIGN

  1. Home
  2. »
  3. Jewels
  4. »
  5. LAURA DESIGN
Online vind je ons hier:
Facebook:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

In 2011 is Laura afgestudeerd als fashion designer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. De kunst van de detaillering vormde voor haar altijd een grote inspiratiebron. Daarom ontwerpt zij sinds 2017  sieraden onder haar eigen label.

De sieradenlijn van Laura, genaamd Laura Design bestaat uit een verfijnde zilveren collectie geïnspireerd op klassiek Italiaans design. In veel sieraden zijn de prachtige elementen en structuren van de natuur, met name het koraal, verwerkt.

De afgelopen jaren heeft Laura Design haar collectie veelal op beurzen en evenementen gepresenteerd. Sinds begin 2020 is een gedeelte van deze collectie ook online verkrijgbaar.

Een deel van de opbrengsten gaat naar haar moeders stichting  Hopeful Children Centre. De stichting houdt zich bezig met verschillende projecten in Cambodja om kinderen en jongeren te helpen, door bijvoorbeeld studiebeurzen beschikbaar te stellen zodat kinderen kunnen studeren en kans hebben op een betere toekomst. Wil je meer informatie over deze stichting? Neem dan gerust een kijkje op de website:  www.hopefulchildrencenter.org

 

Alle sieraden van Laura Design zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver, eventueel gecombineerd met 18K goldplating of rose goldplating. De verschillende ontwerpen kunnen door een ieder zelf op een unieke manier gecombineerd worden.

 

Add your comment