LAURA DESIGN

  1. Home
  2. »
  3. LAURA DESIGN
Omschrijving:

In 2011 IS Laura afgestudeerd als fashion designer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. De kunst van de detaillering vormde voor haar altijd een grote inspiratiebron. Daarom heeft ontwerpt zij sinds 2017 een sieradenlijn onder mijn eigen label Laura Design!

De sieradenlijn van Laura Design bestaat uit een verfijnde zilveren collectie geïnspireerd op klassiek Italiaans design. In veel sieraden zijn de prachtige elementen en structuren van de natuur, met name het koraal, verwerkt.

De afgelopen jaren heeft Laura veelal haar collectie op beurzen en evenementen gepresenteerd. Sinds begin 2020 is een gedeelte van deze collectie ook online verkrijgbaar.

Een deel van de opbrengsten gaat naar haar moeders stichting  Hopeful Children Centre. De stichting houdt zich bezig met verschillende projecten in Cambodja om kinderen en jongeren te helpen, door bijvoorbeeld studiebeurzen beschikbaar te stellen zodat kinderen kunnen studeren en kans hebben op een betere toekomst. Wil je meer informatie over deze stichting? Neem dan gerust een kijkje op de website:  www.hopefulchildrencenter.org 

Alle sieraden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver, eventueel gecombineerd met 18K goldplating of rose goldplating. De verschillende ontwerpen kunnen door een ieder zelf op een unieke manier gecombineerd worden.

Add your comment