CASA LUCINA

  1. Home
  2. »
  3. Fashion
  4. »
  5. CASA LUCINA
Online vind je ons hier:
Instagram:
Website:
Omschrijving:

SPECIAL CLOTHING FOR MAGIC WOMAN

Casa Lucina gaat over vrouwen en onze magie en is opgericht door Letizia en Irene, tussen Amsterdam en Florence. Zij ontwerpen kleding die vrouwen associeert met onze vrouwelijke essentie, waardoor we ons prachtig, magisch en krachtig voelen.

De naam Casa Lucina verwijst naar de Romeinse godin van het licht, de maan en de bevalling. Het is afgeleid van het Latijnse woord "lux" dat "licht" betekent, wat haar verbindt met het licht en de cycli van de maan.

Casa Lucina wil vrouwen helpen zich bij elke gelegenheid mooi en perfect, comfortabel en zelfverzekerd te voelen, trots op wie we zijn; zowel voor onze sterke punten als kwetsbaarheden.

Casa Lucina kiezen zorgvuldig materialen uit, geven een nieuw leven aan de overgebleven stoffen van grote modehuizen, verminderen verspilling en bieden een hoge kwaliteit.

Dit betekent dat er een beperkte beschikbaarheid is van het textiel dat Lucina gebruikt, de kans is groot dat je jurk uniek is!

Casa Lucina produceert dit allemaal in het land waar zij vandaan komen, Toscane in Italië! Casa Lucina werkt met passie en liefde en we geloven in visie met onze geest, onze ziel en ons hart.