Bohemian Interieuradvies

Bohemian Interieuradvies

Bohemian Interieuradvies voor de Bohemian lifestyle

Wil jij jouw interieur, slaapkamer, veranda of terras restylen in Bohemian-, of Ibiza style, ik adviseer je graag met Bohemian Interieuradvies!
Naast de Ibiza markten die ik al jaren organiseer richt ik mij ook al enige tijd op het decoreren van (bedrijfs)events. Ik sta nauw in contact met veel mooie merken en bedrijven met originele interieurproducten die je niet snel elders vindt.

Dit plus mijn passie voor interieur en de prachtige plekken die ik tijdens mijn reizen ben tegengekomen maakt dat ik barst van de inspiratie waarmee ik jouw interieur omtover tot een unieke plek, een plek waar jij graag wilt zijn, een plek die eigen is voor jou!

Ik werk samen met kleine interieur bedrijven, stylisten en architecten zodat ik ook een totaalpakket kan aanbieden of hen kan bijstaan in de finishing touch van jouw Boho/Ibiza paleisje.

Interesse? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op!

Contact opnemen

BOHEMIAN

De bohémien woonstijl draait voornamelijk om een creatieve toepassing van rijke patronen, kleuren en vormen. De bohémien staat voor zorgeloze, avontuurlijke personen. Met het Bohemian interieur haal jij de vakantie in huis!

voorbeelden Bohemian interieur

moodboard bohemian interieurMoodboard bohemian interieur: Inspiratie: Pinterest

IBIZA

Ibiza in eigen  huis! Ibiza staart bekend om de prachtige strandclubs, baaitjes en villa’s. In Ibiza zijn de meeste huizen voorzien van een houten plafond en veel licht. Wit en natuurlijke materialen maken jouw Ibiza huis, slaapkamer, veranda of terras ruimtelijker.

ibiza interieur voorbeelden

moodboard ibiza interieurMoodboard Ibiza interieur: Inspiratie: Pinterest